Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Özcan Çiftçi Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : 0 212 763 42 40
Belgegeçer : 0 212 763 42 40
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sehitozcanciftcicpal.meb.k12.tr
Adres : Karacaköy, Çatalca, İSTANBUL
VİZYON : Atatürk ilkeleri doğrultusunda okulumuzda çağdaş bir yapılaşma ortaya koymak.Öğrencilerimizin tüm imkanlara sahip bir okulda öğrenim görmesini sağlamak.Gelecek düşlerini gerçekleştirme yollarını öğrencimizle hedefler belirleyerek,etap etap onları hayata hazırlamak.Kurumsallaşmış;değişen gelişen dünya düzeyine uygun bir okul yaratmak.Öğretmenlerimizin;öğretim metodlarını çeşitlendirmesini sağlayarak tüm öğrencilere ulaşmasını amaçlamak.Mesleki anlamda,gelişmeyi hedeflemek.
MİSYON : Öğrencilerimize nitelikli bir ortamda eğitim vermek. Okulun imkanlarını arttırarak;öğrencileri daha sosyal hale getirmek.Öğrencilerin değişik becerilerini,ilgi alanlarını ortaya çıkararak doğru hedeflere,mesleklere yönlendirmelerini sağlamak. Öğrencilerin sosyal,sportif,çevresel,kültürel etkinliklere katılımlarını sağlamak. Okulumuzun teknolojik imkanlarını arttırarak;değişen,gelişen,dünya şartlarında,bilginin hızlı bir şekilde öğrencilerimize ulaşmasını sağlamak.
BAŞARILAR :

Öğretmen :18
Öğrenci :181
Derslik :13
Atölye-İşlik :3
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1260
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 9.00 - 17.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Isınma : Doğalgaz
Servis : Çevre köylere servis hizmeti vardır.
Ulaşım : Büyükşehir Belediyesi otobüsleri köyümüze her saat başı otobüs seferi düzenlemektedir.(404 KARACAKÖY-YENİBOSNA METRO hattı)
Yerleşim Yeri : Orman içinde, Karadeniz kıyısında, Terkos Gölü yanında bir yerleşimi bulunan köyümüzde doğalgaz ve soba ile ısınma şekli olan kiralık evler bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 98 km, Çatalca ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :